3 kommenttia

  1. Tämä on viimeinen blogiartikkelini ennen vaalirauhaa 3-4.11.2021. Mahdolliset ennen huomista saapuneet asialliset kommentit kuitenkin julkaisen. Palaan valintoihin 5.11.2021, mikäli ne on siihen mennessä julkaistu.

    1. Vaalirauha on pysynyt erinomaisena erityisesti yliopiston taholta! Vaaleja ei ole mainittu kertaakaan yliopiston some-alustoilla tai virallisilla verkkosivuilla viimeisen kuukauden aikana. Patiokin on sopivasti ”kaatunut” vaalien ajan, ettei asia saa turhaa näkyvyyttä. Samaan aikaan somekanavat tuuttaavat hyvää meininkiä muista tapahtumista ja oivallisia RAE-tuloksia. Olisinpa yllättynyt jos Patiokin korjautuisi tänään siinä kello 14 jäljestä…

  2. Tom Toikka esittää hyviä havaintoja yliopiston viestinnästä.

    Tietääkö hallitus opiskelijoiden ja henkilökunnan todellisen kannan? Kyselyt ovat olleet siten laadittuja, että niissä ei ole pystynyt sanomaan muuta kuin ”jees Raksilaan”.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *