Kovin ikävää

Yliopistomme nykyisen hallituksen jäsen on vaalien alla yliopiston sähköpostin kautta laajalti jakamassaan viestissä kertonut mm. seuraavaa:

Sain jo ennen vaaleja monia kyselyitä tuosta väitetystä minua koskevasta apulaisoikeusasiamiehen ratkaisusta. Niistä ensimmäinen ns. löi ällikällä. Kesti hetken tajuta, mistä oli kyse, kun nykyisen hallituksen jäsenen viestiä ei vielä silloin oltu minulle välitetty. En vieläkään liki neljä viikkoa myöhemmin tiedä hänen mainitsemastaan eduskunnan apulaisoikeusasiamiehen ”sinetistä”.

Kohteliaimmin pyydän tätä asiasta perillä olevaa yliopiston hallituksen jäsentä julkaisemaan kyseisen minua koskevan ratkaisun. Haluan tietää sen sisällön, sillä en sitä tiedä. Haluan myös, että hänen viestinsä nähnyt laaja yleisö saa sen tietää.

Ehkä tuollaisen väittämän laaja levittäminen oli nykyisen hallituksen jäsenen monipuolista ja aktiivista vaalityötä? Hän nimittäin kirjoitti viestissään myös seuraavasti:

Kovin ikävää on, että taannoisen bogiartikkelini otsikko ”Säännöt vain yliopistorahvaalle” oli kovin osuva. Nimittäin nykyistä hallituksen jäsentä yliopiston ohjeistus ei koskenut: ”Patio -intranetissä ja muissa yliopiston verkkopalveluissa ja some-kanavissa ei saa tehdä vaalimainontaa, mutta Pation tapahtumissa voi ilmoittaa vaalitilaisuuksista. Vaalien teemoihin liittyvää keskustelua voi käydä yliopiston Yammer-kanavalla (pääsy kanavalle Patiosta). Yliopiston sähköpostia ei saa käyttää vaalimainosten jakeluun”

Hyväksyn tämän blogiartikkelin kohdalla julkaistavaksi ainoastaan kyseisen hallituksen jäsenen vastauksen, en siis kenenkään muun kommentteja. Julkaisen tässä myös hänen mahdollisen muuta kautta toimittamansa vastineen.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *